Køb ebogen: 149.-

koeb nu

 

 

Ebogen Bliv journalist koster kun 149.- og giver dig nyttig viden uanset om du vil optages på Journalisthøjskolen, eller bare være bedre til skriftlig formidling.

Få feedback på en nyhed: 99.-

Feedbackpakke

 

 

Hvis du har købt ebogen. kan du få feedback på en kort tekst. Men hvis du vil være endnu bedre til at skrive en nyheder – det er en del af optagelsesprøven – kan du købe feedbackpakken for kun 99.-.  I feedbackpakken får du tilsendt en opgave, som du skal løse. En journalist giver herefter sin tilbagemelding på dit arbejde, så du ved, hvad du skal arbejde videre med – og kommer med et professionelt bud på, hvordan opgaven løses bedst. På den måde lærer du på tre forskellige måder.

Sådan forbereder du dig bedst: 199.-

Forberedelsespakke

 

 

Er du i tvivl om dine styrker og svagheder forud for optagelsesprøven? Så er forberedelsespakken den rigtige for dig. En journalist bruger 30 minutter på at lægge en skræddersyet plan for, hvordan du forbereder dig optimalt til prøven. Gennemgangen sker via chat, mail, Skype eller telefon.

 

Den ultimative pakke:
Til dig, der virkelig vil optages:
499.-

ultimativ pakke

En unik mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål om optagelsesprøven, uddannelsen, livet som journalist, hemmeligheden bag god journalistik. En journalist besvarer alle dine spørgsmål i 60 minutter. Snakken finder sted via Skype, telefon eller ved et møde i København.

 

[easy-pricing-table id=”512″]