Kasper Skov Jensen

Kasper Skov Jensen

E-bogen Bliv journalist er skrevet af journalist Kasper Skov Jensen, der bestod optagelsesprøven i første forsøg, ved at gøre som beskrevet i bogen, uden at have været på nogen form for forberedelseskurser.

En ung journalist med erfaring fra blandt andet det norske fodboldsite FotballMagasinet,  Infopaq Danmark (nu Infomedia),  Discovery MediaTV2 og Aller Media.

About Kasper Skov Jensen
Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

About Admin

Kasper Skov Jensen Posted on

Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.