Sådan består du Journalisthøjskolens optagelsesprøve

Bliv journalist-forside

Af Kasper Skov Jensen

E-bogen giver dig et fantastisk indblik i optagelsesprøven på Journalistuddannelsen, og lærer dig at knække koden til at bestå i første forsøg. Så ønsker du at være blandt de ca. 25%, der hvert år kommer ind på Journalisthøjskolen, er e-bogen det ultimative redskab til at nå dit mål!

Vil du have det første kapitel gratis?

About Kasper Skov Jensen
Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

About Admin

Kasper Skov Jensen Posted on

Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.