Mental forberedelse til prøven

mental

Det handler om, at du er velforberedt både mentalt og fagligt. Hvis ikke du er mentalt klar, så kan det have konsekvenser for udfaldet af prøven. Det mentale aspekt af prøven skal du vægte meget højt – her giver e-bogen et indblik i, hvordan du mentalt forbereder dig.

About Kasper Skov Jensen
Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

About Admin

Kasper Skov Jensen Posted on

Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.