Sådan bliver du mere kreativ

kreativ

Som journalist er det vigtigt, at du tænker kreativt. Normalt bruges nyhedstrekanten som fortællemodel, men e-bogen gennemgår tre alternative fortællemodeller, som du kan få brug for til optagelsesprøven på Journalisthøjskolen.

About Kasper Skov Jensen
Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

About Admin

Kasper Skov Jensen Posted on

Journalist og forfatter til bogen Bliv journalist. Har arbejdet en hel del med onlinejournalistik for blandt andre norske FotballMagasinet, TV 2 og Aller Media. Giver feedback til unge skribenter på musicupdates.dk og dbold.dk, der drømmer om at blive journalister

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.